+
Wij nemen u mee naar het Venetië van de jaren vijftig toen Arrigo Cippriani in Harry's Bar zijn eerste carpaccio creëerde. U gaat terug
naar de lagunestad ten tijde van de renaissanceschilder Vittore
Carpaccio wiens naam aan dit voorgerecht werd verbonden.
In het boek vindt u als een 'tema con variazone' carpaccio-creaties; geschilderd eten met een verrassend en kleurrijk aspect.
De recepten worden afgewisseld met algemene bespiegelingen over esthetica.
• gebonden uitgave
• drukwerk: full-colour
• 144 pagina's / formaat 19 x 23 cm
• 2003 / isbn: 90-806448-3-8
• prijs € 25,–
"Carpaccio is een zeer interessant boek en fantastisch kunstzinnig gemaakt.
Roelf Holtrop en Hans Morren zijn de bedenkers van dit unieke boek... een echte aanrader, zeer vernieuwend."
La Cucina Italiana - magazine
"Carpaccio is vooral verbeelding en esthetisch inzicht... uitgelezen lectuur voor
de estheet."
Filosofie Magazine