"Lieve lezer, wil je iets van de Italiaanse keuken weten of begrijpen, koop deze boeken! Niet alleen krijg je een schat aan informatie over de recepten maar ze worden à la cultura aan je meegeven. Meteen doen! Meenemen, naast je bed leggen. Weggeven, bestellen, nu! Een diepe buiging met de pet in de hand.
Felix Wilbrink, De Telegraaf, 12 juli 2013 (over Alla Maniera Italiana)
"Dit boek is een groot genoegen... en dan is daar dokter Roelf Holtrop, die samen met zijn kompaan Hans Morren al een aantal kookboeken heeft gemaakt, waarvan Medici in Cucina het laatste is. Een boek waarbij ook de medische kant van de kookkunst ter sprake komt.
Hun boeken zijn altijd schitterend om te zien en deze keer hebben ze zichzelf overtroffen."
Johannes van Dam, Het Parool, 4 juni 2011 (over Medici in Cucina)
"... opnieuw is de receptuur prachtig in balans en heeft met name Morren
zich als fotograaf overtroffen. Geen glimmende gerechten, maar ingrediënten in alle eenvoud, kunstzinnig en bij vlagen absurd... op de drempel van het nieuwe jaar konden wij ons geen mooier cadeau voorstellen..."
De Smaak van Italië, magazine, januari 2005 (over Seizoensgebonden)