+

In Alla Maniera Italiana presenteren wij u een palet van recepten die verwijzen

naar een regio of stad, naar een individuele  kok of beroemdheid, naar een

ingrediënt of gebeurtenis en soms naar een bereidingswijze. Aangevuld met

anekdoktes, verhalen en wetenswaardigheden achter de recepten.

 

•  luxe gebonden uitgave, drie leeslinten en hard cover

•  drukwerk: zwartwit en full-colour

•  196 pagina's / formaat 20 x 25 cm

•  2013 / isbn-nummer: 978-90-806448-0-9

•  prijs: € 35,–

 

"Roelf Holtrop is huisarts te Ermelo. Hans Morren fotograaf en grafisch ontwerper. Ze stuurden mij een

boek met de mooie titel Alla Maniera Italiana. Het is het achtste boek in een serie over de Italiaanse keuken.

Had je me verteld dat dit het eerste was, had ik het ook geloofd. Ik begrijp niet dat ik geen van die eerdere boeken heb gezien.

Lieve lezer, wil je iets van de Italiaanse keuken weten of begrijpen, koop deze boeken! Niet alleen krijg je

een schat aan informatie over de recepten maar ze worden à la cultura aan je meegeven. Meteen doen! Meenemen, naast je bed leggen. Weggeven, bestellen, nu! Een diep buiging met de pet in de hand."

Felix Wilbrink, De Telegraaf, 12 juli 2013

 

'Nog een keer  uit het prachtige boek Alla Maniera Italiana. Ik schreef al dat ik er niets van snap, dit is het

achtste boek uit een reeks, maar de eerste zeven zijn aan me voorbij gegaan. En dat terwijl deze achtste

leest als een eersteling, zo vol bruisend enthousiasme en leuke kennis."

Felix Wilbrink, De Telegraaf, 15 juli 2013

 

'Het kookboek Alla Maniera Italiana is verrassend en allesbehalve doorsnee... daarnaast staat het boek

boordevol achtergrondinformatie bij ieder recept. Plaatjes van de recepten staan er niet in, maar voor

wie al lezend kan proeven is dit boek perfect."

De Smaak van Italië, nummer 6, 2013